Sunday, 21 December 2014

Basic H

"Dulu, sebulan atau 2bulan sekali mesti kena tukar puting botol susu anak.. Tapi, skrg tak lagi.."
Luahan hati seorang ibu...
Sebab apa tak perlu kerap tukar dah?
Sebab cuci dengan BASIC H
Tak perlu sental kuat2 sampai pecah, hanya perlu rendam seketika dan dengan hanya sedikit sentalan, sisa2 susu pada puting botol tu dah hilang..Dah nampak macam puting baru pulak..
Risau ada bahan kimia??
Eh, tak lah.. Jangan risau BASIC H ni menggunakan 100% bahan semula jadi..
Murah pulak tu..
Bukan RM100, bukan RM80, bukan RM50..
Boleh pakai berbulan-bulan dan sangat banyak kegunaannya..
Wajib ada di setiap rumah ni..
pm/whatsapp/telegram 0125094711

Tuesday, 16 December 2014

RAHSIA KECANTIKAN SAYA

Dulu saya sering digelar "budak hitam", "maktam", macam-macam lagilah gelaran diberikan kepada saya..
Dah cuba macam-macam produk, safi, safi rania gold, fair n lovely, simply siti semua tak berkesan..hanya menghilangkan jerawat tanpa mencerahkan kulit muka saya..
Terdetik hati nak cuba SET KECANTIKAN SHAKLEE..sebab budget ciput, saya try ESP dulu..kemudian baru tambah VITA-E & SUSTAINED RELEASE VITA-C..
Alhamdulillah..dua bulan pakai dah nampak perubahan positif..bukan hanya kulit muka, satu badan makin cerah..
B-COMPLEX pulak saya ambil untuk buat kulit saya makin berseri-seri..
Nak cuba?
sms/whatsapp 0125094711

Saturday, 1 November 2014

Tumit kaki merekah??

Malu kan kalau org nampak tumit korang merekah?
tak boleh nak bergaya pakai high heels bagai, kena pakai kasut sarung je..
Salah satu sebab tumit merekah ialah kulit kaki kering..majoriti dari kita semua jarang menitikberatkan penjagaan kulit kaki..sebab tu kulit kaki selalu kering..
Shaklee ada satu produk yg boleh membantu korang hilangkan tumit merekah ni..
Nak tau produk ape?
Multi-purpose Herbal Blend Cream
Yang paling istimewa.. Herbal Blend Cream ni Paraben Free..